Celestial Seasonings werd meer dan 40 jaar geleden opgezet met slechts één doel: om heerlijke, hoogwaardige thee te maken die goed is voor onze klanten en voor de planeet. Wij vinden het belangrijk om de stappen met u te delen die wij zetten om ervoor te zorgen dat onze thee altijd van de allerbeste kwaliteit is, de geweldige smaak heeft die u verwacht en wordt geproduceerd op een manier die de natuurlijke bronnen van de wereld beschermt.

Celestial Seasonings Sleepytime thee

Ingredienten

Kamille (42%), groene munt, citroengras, lindebloesem, braamblad, oranjebloesem, meidoorn en rozenknop

Celestial Seasonings sleepytime peach flavour

Ingredienten

Kamille (48*), citroengras, groene munt, lindebloesems, natuurlijk aroma van perzik met andere natuurlijke aroma's 8%, meidoorn, braamblad, oranjebloesems en rozenknop.

Celestial Seasonings Bengal spice thee

Ingredienten

Kaneel 38%, geroosterde cichorei, geroosterd johannesbrood, natuurlijke aroma's van specerijen en vanille met andere natuurlijke aroma's 10%, gember 7%, kardemom, zwarte peper, kruidnagel en nootmuskaat 3%.

Niets bevordert de fysieke en mentale welzijn zoveel als een rustgevende avond. Dus als je je afvraagt ​​hoe je beter kunt slapen of gewoon op zoek bent naar iets om u te helpen ontspannen, probeer dan een kopje Sleepytime Extra ® welness.Deze ontspannende en heerlijke kruidenthee begint met de aloude mix van kamille, munt en andere rustgevende kruiden in onze geliefde Sleepytime kruidenthee.Vervolgens hebben we valeriaan, bekend als een natuurlijke slaapondersteuner sinds de dagen van de Grieken en Romeinen vanwege het milde kalmerende eigenschappen toe te voegen.Het resultaat is een thee met de vertrouwde kalmerend effect en de geweldige smaak van Sleepytime, plus gewoon een beetje "extra" om u te helpen rusten. 

Ingredienten

Kamille (34%), groene munt, citroengras, meidoorn, lindebloesem, oranjebloesem en valeriaan (2%).

Wild berry zinger herb tea

Ingredienten

Hibiscus, rozenbottel, geroosterde cichorei, sinaasappelschil, braamblad, natuurlijke aroma's van zwarte framboos, aardbei, blauwe bosbes, rode framboos, cranberry en kers met andere natuurlijke aroma's (bevat SOJA LECITHINE) 3% en voedingszuur (citroenzuur)

Sleepytime Madagascar vanilla red tea

Ingredienten

Rooibos (96%), natuurlijk aroma van Franse vanille 3% en vanilleboom 1%.

Celestial Season True blueberry herb tea

Ingredienten

Hibiscus, Rozenbottel, Sinaasappelschil, Natuurlijke aroma's van blauwe bosbes met andere natuurlijke aroma's 8%, braamblad, wilde blauwe bosbes 1% en bosbesblad